Médiamegjelenéseim:

Izgalmas formák, tapintásra késztető faktúrák és harmonikus színek jellemzik a TIA Design kínálatát. Az egyelőre egyszemélyes márka négy éve létezik, alapítója, Adrienn pedig olyan hatalmas lendülettel dolgozik, hogy szinte havonta gyarapodik újabb szín- és fazonvariációkkal a filigrán fülbevalók, méretes nyakékek és könnyű karkötők sora.  

Szeretem a gyűrűket, láncokat, karpereceket, de a hétköznapi rohanásban nincs sok időm rájuk. Szinte mindig ugyanazt a darabot veszem fel. Most viszont elém került TIA DESIGN kézzel készített, egyedi TURQUOISE OCEAN nyakéke, ami igazi woo faktoros. Nem mindennapi, különleges szín összeállítása tényleg az óceánt idézi. Újrahasznosított műanyag alapú himzőfonallal készült, és a története sem mindennapi: Adri kislányának ötlete volt: a Pocahontasnak volt hasonló formájú nyaklánca, és a megkérdezte anyát, miért nem csinál ő is ilyet. Mázlink van: csinált/készített.

2019-ben meghívást kaptunk a Hangzhou-ban megrendezett Budapest Fest-re Kínába. Fantasztikus élményeket gyűjtöttünk, és külön öröm számunkra, hogy Szentmártoni Lívia kulturális és oktatási konzul Turquoise Ocean nyakláncunkat választotta erre az eseményre.

Divat@Design

Kosarad tartalma0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0